скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
47
376
середи :
47
376
четверги :
45
360
п'ятниці :
47
376
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1864
заробітна плата (€):
37280
0
0
0
0
0
49
49
2
2
2
4
2
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
16
16
12
12
12
15
14
Показати шкільні канікули в календарях
School holidays are counted as working days
Do not take account of school holidays falling on weekend or on public holidays.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Ostermontag : 
Staatsfeiertag : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Mariä Himmelfahrt : 
Nationalfeiertag : 
Allerheiligen : 
St. Leopold : 
Mariä Empfängnis : 
Heiliger Abend : 
Weihnachten : 
Stefanitag : 
Silvester : 
..в Австрія
| Wien
сьогодні, середа, 23 січень, 2019

робочий день : так
тиждень : 04 / 52
день року : 23 / 365
робочий день року : 13 / 184
приурочувати (UTC +01) : 15:12
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
04:12

UTC
-09
Alaska
05:12

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
06:12

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
07:12

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
08:12

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
09:12

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
10:12

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
11:12

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
13:12

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
14:12

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
15:12

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
16:12

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
17:12

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
19:57

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
21:12

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
22:12

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
23:12

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
01:12 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
03:12 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

23
15:12
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
USA
France
United Kingdom
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel