скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
51
408
середи :
50
400
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1992
заробітна плата (€):
39840
0
0
0
0
0
52
52
4
1
2
2
3
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0
Показати шкільні канікули в календарях
School holidays are counted as working days
Do not take account of school holidays falling on weekend or on public holidays.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
Wien
Flag of Wien

Святкові дні в році 2010 :

Neujahrstag : 
Heilige Drei Könige : 
Ostermontag : 
Staatsfeiertag : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Mariä Himmelfahrt : 
Nationalfeiertag : 
Allerheiligen : 
St. Leopold : 
Mariä Empfängnis : 
Heiliger Abend : 
Weihnachten : 
Stefanitag : 
Silvester : 
..в Австрія
| Wien
сьогодні, середа, 15 серпень, 2018

робочий день : ні (Mariä Himmelfahrt)
тиждень : 33 / 52
день року : 227 / 365
робочий день року : 156 / 247
приурочувати (UTC +01) : 20:52
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:52

UTC
-09
Alaska
10:52

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:52

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:52

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:52

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:52

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
14:52

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
15:52

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
17:52

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:52

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:52

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:52

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
21:52

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:37 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:52 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:52 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:52 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:52 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:52 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
серп.

15
20:52
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
USA
France
United Kingdom
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel