Connect!
Export
Todo
Birthdays
Калькулятор
Річний календар
Місячний календар
Тижневий календар
Дані
API for developers
Стандартний експорт в Excel
Користувацький експорт в Excel
Експорт календаря в PDF
Вставити віджет
Todo list
мої дні народження
налаштування
Сторінка входу
Контактна інформація
Share

скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2022 :

1.
Neujahrstag  : 
😥
2.
Heilige Drei Könige  : 
3.
Ostermontag  : 
4.
Staatsfeiertag  : 
😥
5.
Christi Himmelfahrt  : 
6.
Pfingstmontag  : 
7.
Fronleichnam  : 
8.
Mariä Himmelfahrt  : 
9.
Nationalfeiertag  : 
10.
Allerheiligen  : 
11.
St. Leopold  : 
12.
Mariä Empfängnis  : 
13.
Weihnachten  : 
😥
14.
Stefanitag  : 


Визначте період
..в Австрія
| Wien
сьогодні, вівторок, 25 червень, 2024

робочий день : так
тиждень : 26 / 52
день року : 177 / 366
робочий день року : 121 / 251
приурочувати (UTC +01) : 09:45
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
21:45 (-1)

UTC
-09
Alaska
23:45 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
00:45

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:45

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:45

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:45

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:45

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:45

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:45

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:45

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:45

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:45

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:45

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
13:30

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
14:45

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
15:45

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
16:45

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
17:45

UTC
+12
Auckland, Wellington
19:45

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

25
09:45
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
USA
France
United Kingdom & Ireland
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel