Connect!
Export
Todo
Birthdays
Калькулятор
Річний календар
Місячний календар
Тижневий календар
Дані
API for developers
Стандартний експорт в Excel
Користувацький експорт в Excel
Експорт календаря в PDF
Вставити віджет
Todo list
мої дні народження
налаштування
Сторінка входу
Контактна інформація
Share

скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 1996 :

1.
Neujahrstag  : 
2.
Heilige Drei Könige  : 
😥
3.
Ostermontag  : 
4.
Staatsfeiertag  : 
5.
Christi Himmelfahrt  : 
6.
Pfingstmontag  : 
7.
Fronleichnam  : 
8.
Mariä Himmelfahrt  : 
9.
Nationalfeiertag  : 
😥
10.
Allerheiligen  : 
11.
St. Leopold  : 
12.
Mariä Empfängnis  : 
😥
13.
Weihnachten  : 
14.
Stefanitag  : 


Визначте період
..в Австрія
| Wien
сьогодні, четвер, 18 липень, 2024

робочий день : так
тиждень : 29 / 52
день року : 200 / 366
робочий день року : 138 / 251
приурочувати (UTC +01) : 12:24
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:24

UTC
-09
Alaska
02:24

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:24

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:24

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:24

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:24

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:24

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:24

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:24

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:24

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:24

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:24

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:24

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:09

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:24

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:24

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:24

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:24

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:24

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

18
12:24
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
USA
France
United Kingdom & Ireland
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
Копіювати Копіювати
Вставити Вставити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel