скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2022 :

1.
Neujahrstag  : 
😥
2.
Heilige Drei Könige  : 
3.
Ostermontag  : 
4.
Staatsfeiertag  : 
😥
5.
Christi Himmelfahrt  : 
6.
Pfingstmontag  : 
7.
Fronleichnam  : 
8.
Mariä Himmelfahrt  : 
9.
Nationalfeiertag  : 
10.
Allerheiligen  : 
11.
St. Leopold  : 
12.
Mariä Empfängnis  : 
13.
Heiliger Abend  : 
😥
14.
Weihnachten  : 
😥
15.
Stefanitag  : 
16.
Silvester  : 
😥


Визначте період
..в Австрія
| Wien
сьогодні, понеділок, 5 грудень, 2022

робочий день : так
тиждень : 49 / 52
день року : 339 / 365
робочий день року : 232 / 249
приурочувати (UTC +01) : 01:26
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
14:26 (-1)

UTC
-09
Alaska
15:26 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
16:26 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
17:26 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
18:26 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
19:26 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
20:26 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
21:26 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
23:26 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
00:26

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:26

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:26

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:26

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:11

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:26

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:26

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:26

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:26

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:26

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

05
01:26
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
USA
France
United Kingdom & Ireland
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel