скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
48
384
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1992
заробітна плата (€):
39840
0
0
0
0
0
52
52
3
2
0
5
2
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2026 :

Neujahrstag : 
Heilige Drei Könige : 
Ostermontag : 
Staatsfeiertag : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Mariä Himmelfahrt : 
Nationalfeiertag : 
Allerheiligen : 
St. Leopold : 
Mariä Empfängnis : 
Heiliger Abend : 
Weihnachten : 
Stefanitag : 
Silvester : 
..в Австрія
| Wien
сьогодні, понеділок, 18 листопад, 2019

робочий день : так
тиждень : 47 / 52
день року : 322 / 365
робочий день року : 221 / 248
приурочувати (UTC +01) : 00:47
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
13:47 (-1)

UTC
-09
Alaska
14:47 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
15:47 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
16:47 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
17:47 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
18:47 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
19:47 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
20:47 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
22:47 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
23:47 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
00:47

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:47

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:47

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:32

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:47

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:47

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:47

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:47

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:47

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

18
00:47
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
USA
France
United Kingdom
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel