скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
48
384
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1992
заробітна плата (€):
39840
0
0
0
0
0
52
52
3
2
0
5
2
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2009 :

Neujahrstag : 
Heilige Drei Könige : 
Ostermontag : 
Staatsfeiertag : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Mariä Himmelfahrt : 
Nationalfeiertag : 
Allerheiligen : 
St. Leopold : 
Mariä Empfängnis : 
Heiliger Abend : 
Weihnachten : 
Stefanitag : 
Silvester : 
Визначте період
..в Австрія
| Wien
сьогодні, п'ятниця, 25 вересень, 2020

робочий день : так
тиждень : 39 / 52
день року : 269 / 366
робочий день року : 186 / 250
приурочувати (UTC +01) : 03:17
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
15:17 (-1)

UTC
-09
Alaska
17:17 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
18:17 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
19:17 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
20:17 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
21:17 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
21:17 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
22:17 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
00:17

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
02:17

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
03:17

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
04:17

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
04:17

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
07:02

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
08:17

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
09:17

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
10:17

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:17

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:17

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
вер.

25
03:17
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
USA
France
United Kingdom
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel