скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384h
вівторки :
50
400h
середи :
50
400h
четверги :
48
384h
п'ятниці :
51
408h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
1976h
заробітна плата (€):
39520
0
0
0
0
0
52
52
5
2
2
4
1
2
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2007 :

Neujahrstag : 
Heilige Drei Könige : 
Ostermontag : 
Staatsfeiertag : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Mariä Himmelfahrt : 
Nationalfeiertag : 
Allerheiligen : 
St. Leopold : 
Mariä Empfängnis : 
Heiliger Abend : 
Weihnachten : 
Stefanitag : 
Silvester : 
..в Австрія
| Wien
сьогодні, понеділок, 16 грудень, 2019

робочий день : так
тиждень : 51 / 52
день року : 350 / 365
робочий день року : 241 / 248
приурочувати (UTC +01) : 03:18
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
16:18 (-1)

UTC
-09
Alaska
17:18 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
18:18 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
19:18 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
20:18 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
21:18 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
22:18 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
23:18 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
01:18

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
02:18

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
03:18

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
04:18

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
05:18

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:03

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
09:18

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
10:18

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
11:18

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
13:18

UTC
+12
Auckland, Wellington
15:18

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

16
03:18
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
USA
France
United Kingdom
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel