скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 1995 :

1.
Neujahrstag  : 
😥
2.
Heilige Drei Könige  : 
3.
Ostermontag  : 
4.
Staatsfeiertag  : 
5.
Christi Himmelfahrt  : 
6.
Pfingstmontag  : 
7.
Fronleichnam  : 
8.
Mariä Himmelfahrt  : 
9.
Nationalfeiertag  : 
10.
Allerheiligen  : 
11.
St. Leopold  : 
12.
Mariä Empfängnis  : 
13.
Heiliger Abend  : 
😥
14.
Weihnachten  : 
15.
Stefanitag  : 
16.
Silvester  : 
😥


Визначте період
..в Австрія
| Wien
сьогодні, вівторок, 4 жовтень, 2022

робочий день : так
тиждень : 40 / 52
день року : 277 / 365
робочий день року : 191 / 249
приурочувати (UTC +01) : 18:29
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:29

UTC
-09
Alaska
08:29

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:29

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:29

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:29

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:29

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:29

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:29

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:29

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
17:29

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
18:29

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
19:29

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:29

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
22:14

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:29

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:29 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:29 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:29 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:29 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

04
18:29
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
USA
France
United Kingdom & Ireland
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel