скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
48
384
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1984
заробітна плата (€):
39680
0
0
0
0
0
52
52
2
3
2
4
2
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2013 :

Neujahrstag : 
Heilige Drei Könige : 
Ostermontag : 
Staatsfeiertag : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Mariä Himmelfahrt : 
Nationalfeiertag : 
Allerheiligen : 
St. Leopold : 
Mariä Empfängnis : 
Heiliger Abend : 
Weihnachten : 
Stefanitag : 
Silvester : 
..в Австрія
| Wien
сьогодні, понеділок, 18 листопад, 2019

робочий день : так
тиждень : 47 / 52
день року : 322 / 365
робочий день року : 221 / 248
приурочувати (UTC +01) : 16:53
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
05:53

UTC
-09
Alaska
06:53

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
07:53

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
08:53

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
09:53

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
10:53

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
11:53

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
12:53

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
14:53

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
15:53

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
16:53

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
17:53

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
18:53

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
21:38

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
22:53

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
23:53

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
00:53 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:53 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:53 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

18
16:53
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
USA
France
United Kingdom
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel