скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2013 :

1.
Neujahrstag  : 
2.
Heilige Drei Könige  : 
😥
3.
Ostermontag  : 
4.
Staatsfeiertag  : 
5.
Christi Himmelfahrt  : 
6.
Pfingstmontag  : 
7.
Fronleichnam  : 
8.
Mariä Himmelfahrt  : 
9.
St. Rupert  : 
10.
Nationalfeiertag  : 
😥
11.
Allerheiligen  : 
12.
Mariä Empfängnis  : 
😥
13.
Weihnachten  : 
14.
Stefanitag  : 


Визначте період
..в Австрія
| Salzburg
сьогодні, субота, 2 грудень, 2023

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 48 / 52
день року : 336 / 365
робочий день року : 231 / 248
приурочувати (UTC +01) : 20:13
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:13

UTC
-09
Alaska
10:13

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:13

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:13

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:13

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:13

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
15:13

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
16:13

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
18:13

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:13

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:13

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:13

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
22:13

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:58 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:13 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:13 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:13 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:13 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:13 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

02
20:13
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
USA
France
United Kingdom & Ireland
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel