скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1992
заробітна плата (€):
39840
0
0
0
0
0
53
52
4
2
2
3
1
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2016 :

Neujahrstag : 
Heilige Drei Könige : 
Ostermontag : 
Staatsfeiertag : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Mariä Himmelfahrt : 
Nationalfeiertag : 
Allerheiligen : 
St. Leopold : 
Mariä Empfängnis : 
Heiliger Abend : 
Weihnachten : 
Stefanitag : 
Silvester : 
..в Австрія
| Wien
сьогодні, понеділок, 14 жовтень, 2019

робочий день : так
тиждень : 42 / 52
день року : 287 / 365
робочий день року : 198 / 248
приурочувати (UTC +01) : 05:19
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
17:19 (-1)

UTC
-09
Alaska
19:19 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
20:19 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
21:19 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
22:19 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
23:19 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
23:19 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
00:19

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:19

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:19

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:19

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:19

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:19

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
09:04

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:19

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:19

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:19

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
14:19

UTC
+12
Auckland, Wellington
16:19

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

14
05:19
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
USA
France
United Kingdom
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel