скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 1990 :

1.
Neujahrstag  : 
2.
Heilige Drei Könige  : 
😥
3.
Ostermontag  : 
4.
Staatsfeiertag  : 
5.
Christi Himmelfahrt  : 
6.
Pfingstmontag  : 
7.
Fronleichnam  : 
8.
Mariä Himmelfahrt  : 
9.
Nationalfeiertag  : 
10.
Allerheiligen  : 
11.
St. Martin  : 
😥
12.
Mariä Empfängnis  : 
😥
13.
Weihnachten  : 
14.
Stefanitag  : 


Визначте період
..в Австрія
| Burgenland
сьогодні, четвер, 9 лютий, 2023

робочий день : так
тиждень : 06 / 52
день року : 40 / 365
робочий день року : 28 / 248
приурочувати (UTC +01) : 14:11
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
03:11

UTC
-09
Alaska
04:11

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
05:11

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
06:11

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
07:11

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
08:11

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
09:11

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
10:11

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
12:11

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
13:11

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
14:11

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
15:11

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
16:11

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
18:56

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
20:11

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
21:11

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
22:11

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
00:11 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
02:11 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лют.

09
14:11
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
USA
France
United Kingdom & Ireland
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel