скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 1992 :

1.
Neujahrstag  : 
2.
Heilige Drei Könige  : 
3.
Ostermontag  : 
4.
Staatsfeiertag  : 
5.
Christi Himmelfahrt  : 
6.
Pfingstmontag  : 
7.
Fronleichnam  : 
8.
Mariä Himmelfahrt  : 
😥
9.
St. Rupert  : 
10.
Nationalfeiertag  : 
11.
Allerheiligen  : 
😥
12.
Mariä Empfängnis  : 
13.
Weihnachten  : 
14.
Stefanitag  : 
😥


Визначте період
..в Австрія
| Salzburg
сьогодні, неділя, 3 березень, 2024

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 09 / 52
день року : 63 / 366
робочий день року : 44 / 251
приурочувати (UTC +01) : 21:11
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
10:11

UTC
-09
Alaska
11:11

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:11

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
13:11

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
14:11

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
15:11

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
16:11

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
17:11

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
19:11

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
20:11

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
21:11

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
22:11

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
23:11

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
01:56 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
03:11 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
04:11 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
05:11 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:11 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:11 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
бер.

03
21:11
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
USA
France
United Kingdom & Ireland
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel