скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2028 :

1.
Neujahrstag  : 
😥
2.
Heilige Drei Könige  : 
3.
Ostermontag  : 
4.
Staatsfeiertag  : 
5.
Christi Himmelfahrt  : 
6.
Pfingstmontag  : 
7.
Fronleichnam  : 
8.
Mariä Himmelfahrt  : 
9.
Nationalfeiertag  : 
10.
Allerheiligen  : 
11.
St. Leopold  : 
12.
Mariä Empfängnis  : 
13.
Weihnachten  : 
14.
Stefanitag  : 


Визначте період
..в Австрія
| Wien
сьогодні, понеділок, 20 травень, 2024

робочий день : ні (Pfingstmontag)
тиждень : 21 / 52
день року : 141 / 366
робочий день року : 96 / 251
приурочувати (UTC +01) : 00:50
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:50 (-1)

UTC
-09
Alaska
14:50 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
15:50 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
16:50 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
17:50 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
18:50 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
18:50 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
19:50 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
21:50 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
23:50 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
00:50

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:50

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:50

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:35

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:50

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:50

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:50

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:50

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:50

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

20
00:50
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
USA
France
United Kingdom & Ireland
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel