скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1976
заробітна плата (€):
39520
0
0
0
0
0
52
52
6
2
2
3
1
2
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2001 :

Neujahrstag : 
Heilige Drei Könige : 
Ostermontag : 
Staatsfeiertag : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Mariä Himmelfahrt : 
St. Rupert : 
Nationalfeiertag : 
Allerheiligen : 
Mariä Empfängnis : 
Heiliger Abend : 
Weihnachten : 
Stefanitag : 
Silvester : 
..в Австрія
| Salzburg
сьогодні, середа, 27 травень, 2020

робочий день : так
тиждень : 22 / 52
день року : 148 / 366
робочий день року : 101 / 249
приурочувати (UTC +01) : 08:32
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
20:32 (-1)

UTC
-09
Alaska
22:32 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
23:32 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
00:32

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:32

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:32

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
02:32

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
03:32

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
05:32

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:32

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:32

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:32

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
09:32

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
12:17

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
13:32

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
14:32

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
15:32

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:32

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:32

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

27
08:32
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
USA
France
United Kingdom
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel