скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1976
заробітна плата (€):
39520
0
0
0
0
0
52
52
6
2
2
3
1
2
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2001 :

Neujahrstag : 
Heilige Drei Könige : 
St. Josef : 
Ostermontag : 
Staatsfeiertag : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Mariä Himmelfahrt : 
Nationalfeiertag : 
Allerheiligen : 
Mariä Empfängnis : 
Heiliger Abend : 
Weihnachten : 
Stefanitag : 
Silvester : 
Визначте період
..в Австрія
| Vorarlberg
сьогодні, субота, 4 липень, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 27 / 52
день року : 186 / 366
робочий день року : 125 / 249
приурочувати (UTC +01) : 23:11
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:11

UTC
-09
Alaska
13:11

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:11

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:11

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:11

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:11

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
17:11

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
18:11

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
20:11

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:11

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:11

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:11 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
00:11 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
02:56 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:11 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:11 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:11 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:11 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:11 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

04
23:11
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
USA
France
United Kingdom
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel