скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2021 :

Neujahrstag : 
Heilige Drei Könige : 
St. Josef : 
Ostermontag : 
Staatsfeiertag : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Mariä Himmelfahrt : 
Nationalfeiertag : 
Allerheiligen : 
Mariä Empfängnis : 
Heiliger Abend : 
Weihnachten : 
Stefanitag : 
Silvester : 
Визначте період
..в Австрія
| Vorarlberg
сьогодні, четвер, 21 січень, 2021

робочий день : так
тиждень : 03 / 52
день року : 21 / 365
робочий день року : 13 / 249
приурочувати (UTC +01) : 12:38
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:38

UTC
-09
Alaska
02:38

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:38

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:38

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:38

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:38

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:38

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:38

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:38

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:38

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:38

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:38

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
14:38

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
17:23

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
18:38

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
19:38

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
20:38

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
22:38

UTC
+12
Auckland, Wellington
00:38 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

21
12:38
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
USA
France
United Kingdom
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel