скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
52
416
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2000
заробітна плата (€):
40000
0
0
0
0
0
52
52
3
1
3
3
2
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2008 :

Neujahrstag : 
Heilige Drei Könige : 
St. Josef : 
Ostermontag : 
Staatsfeiertag : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Mariä Himmelfahrt : 
Nationalfeiertag : 
Allerheiligen : 
Mariä Empfängnis : 
Heiliger Abend : 
Weihnachten : 
Stefanitag : 
Silvester : 
..в Австрія
| Vorarlberg
сьогодні, субота, 30 травень, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 22 / 52
день року : 151 / 366
робочий день року : 102 / 249
приурочувати (UTC +01) : 04:08
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
16:08 (-1)

UTC
-09
Alaska
18:08 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
19:08 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
20:08 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
21:08 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
22:08 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
22:08 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
23:08 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
01:08

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:08

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:08

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:08

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
05:08

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
07:53

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
09:08

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
10:08

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
11:08

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
12:08

UTC
+12
Auckland, Wellington
14:08

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
трав.

30
04:08
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
USA
France
United Kingdom
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel