скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
51
408
середи :
50
400
четверги :
50
400
п'ятниці :
49
392
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1992
заробітна плата (€):
39840
0
0
0
0
0
52
52
3
1
2
2
4
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2010 :

Neujahrstag : 
Heilige Drei Könige : 
St. Josef : 
Ostermontag : 
Staatsfeiertag : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Mariä Himmelfahrt : 
Nationalfeiertag : 
Allerheiligen : 
Mariä Empfängnis : 
Heiliger Abend : 
Weihnachten : 
Stefanitag : 
Silvester : 
Визначте період
..в Австрія
| Vorarlberg
сьогодні, субота, 28 листопад, 2020

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 48 / 52
день року : 333 / 366
робочий день року : 229 / 249
приурочувати (UTC +01) : 08:26
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
21:26 (-1)

UTC
-09
Alaska
22:26 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
23:26 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
00:26

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
01:26

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
02:26

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:26

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:26

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:26

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
07:26

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
08:26

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
09:26

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:26

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
13:11

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
14:26

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
15:26

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
16:26

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
18:26

UTC
+12
Auckland, Wellington
20:26

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

28
08:26
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
USA
France
United Kingdom
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel