скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
50
400
середи :
51
408
четверги :
49
392
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1984
заробітна плата (€):
39680
0
0
0
0
0
52
53
4
2
1
3
2
0
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2017 :

Neujahrstag : 
Heilige Drei Könige : 
St. Josef : 
Ostermontag : 
Staatsfeiertag : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Mariä Himmelfahrt : 
Nationalfeiertag : 
Allerheiligen : 
Mariä Empfängnis : 
Heiliger Abend : 
Weihnachten : 
Stefanitag : 
Silvester : 
Визначте період
..в Австрія
| Vorarlberg
сьогодні, неділя, 5 липень, 2020

робочий день : ні (шкільні канікули)
тиждень : 27 / 52
день року : 187 / 366
робочий день року : 125 / 249
приурочувати (UTC +01) : 11:52
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
23:52 (-1)

UTC
-09
Alaska
01:52

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:52

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:52

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:52

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:52

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:52

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:52

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:52

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:52

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:52

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:52

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:52

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:37

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
16:52

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
17:52

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
18:52

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
19:52

UTC
+12
Auckland, Wellington
21:52

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

05
11:52
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
USA
France
United Kingdom
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel