скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
49
392
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2008
заробітна плата (€):
40160
0
0
0
0
0
52
52
3
1
2
3
2
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2008 :

Neujahrstag : 
Heilige Drei Könige : 
Ostermontag : 
Staatsfeiertag : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Mariä Himmelfahrt : 
Nationalfeiertag : 
Allerheiligen : 
Mariä Empfängnis : 
Heiliger Abend : 
Weihnachten : 
Stefanitag : 
Silvester : 
Визначте період
..в Австрія
| Niederösterreich (private Unternehmen)
сьогодні, п'ятниця, 10 липень, 2020

робочий день : так
тиждень : 28 / 52
день року : 192 / 366
робочий день року : 131 / 250
приурочувати (UTC +01) : 12:11
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:11

UTC
-09
Alaska
02:11

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:11

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:11

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:11

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:11

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:11

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:11

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:11

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:11

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:11

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:11

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:11

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:56

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:11

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:11

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:11

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:11

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:11

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

10
12:11
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
USA
France
United Kingdom
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel