скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
16
128
вівторки :
14
112
середи :
14
112
четверги :
14
112
п'ятниці :
13
104
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
568
заробітна плата (€):
11360
0
0
0
0
0
15
16
0
2
1
1
2
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
2
2
1
1
1
1
1
Показати шкільні канікули в календарях
School holidays are counted as working days
Do not take account of school holidays falling on weekend or on public holidays.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Nationalfeiertag : 
Allerheiligen : 
St. Leopold : 
Mariä Empfängnis : 
Heiliger Abend : 
Weihnachten : 
Stefanitag : 
Silvester : 
..в Австрія
| Wien
сьогодні, неділя, 15 вересень, 2019

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 37 / 52
день року : 258 / 365
робочий день року : 177 / 248
приурочувати (UTC +01) : 09:35
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
21:35 (-1)

UTC
-09
Alaska
23:35 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
00:35

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:35

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:35

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:35

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:35

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:35

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:35

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:35

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:35

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:35

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:35

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
13:20

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
14:35

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
15:35

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
16:35

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
17:35

UTC
+12
Auckland, Wellington
19:35

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
вер.

15
09:35
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
USA
France
United Kingdom
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel