скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
42
336
вівторки :
44
352
середи :
45
360
четверги :
40
320
п'ятниці :
42
336
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1704
заробітна плата (€):
34080
0
0
0
0
0
44
44
3
1
0
5
2
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

St. Josef : 
Ostermontag : 
Staatsfeiertag : 
Christi Himmelfahrt : 
Pfingstmontag : 
Fronleichnam : 
Mariä Himmelfahrt : 
Nationalfeiertag : 
Allerheiligen : 
Mariä Empfängnis : 
Heiliger Abend : 
Weihnachten : 
Stefanitag : 
Silvester : 
..в Австрія
| Vorarlberg
сьогодні, понеділок, 24 лютий, 2020

робочий день : так
тиждень : 09 / 52
день року : 55 / 366
робочий день року : 37 / 249
приурочувати (UTC +01) : 05:18
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
18:18 (-1)

UTC
-09
Alaska
19:18 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
20:18 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
21:18 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
22:18 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
23:18 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
00:18

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:18

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:18

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:18

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:18

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:18

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:18

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:03

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:18

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:18

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
13:18

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
15:18

UTC
+12
Auckland, Wellington
17:18

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лют.

24
05:18
UTC +01
Калькулятор
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Brasil
India
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Japan
Monaco
Greece
Luxembourg
Australia
Working days world map
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
USA
France
United Kingdom
Netherlands
Belgique
China
South Korea
Canada
España
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
шкільні канікули:
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel